CRAZY SALE 9.9

BUY 3 FREE 1

Assalammualaikum, hai semua team dropship BYMIRASYA! InsyaALLAH, Crazy Sale 9.9 kita akan berjalan pada 9 September 2020 selama 24 jam. Semua sedia maklum bahawa team HQ akan menghadiri TEAM BUILDING selama 3 hari, iaitu dari 8 hingga 10 September. Kaklong juga tidak available pada tarikh tersebut & kemungkinan kaklong tidak dapat dihubungi kerana kami berada jauh di dalam hutan. 🤣

Dan untuk memudahkan anda semua sepanjang CRAZY SALE 9.9, kaklong terus sediakan details tentang SALE, cara submit order & FAQ untuk anda semua jadikan rujukan di sini. Pastikan anda baca details ini semua ya. So, let’s go! 

Details Crazy 9.9 Sale:

Tarikh : 9 September 2020

Masa: Bermula 12 tgh malam hingga 12 tgh malam hari berikutnya (24 jam sahaja!)

Koleksi yang terlibat:

Dari kiri: EZY HIJAB, AAIRA BAWAL, ROSSA BAWAL, NAYLAA DIAMOND, NAYLAA, MANIS DAHLIA.

Promosi Buy 3 FREE 1:

Semasa buat order di website, terus add to cart 4 helai tudung, bayar 3 helai tudung termahal sahaja, tudung yg paling murah adalah PERCUMA ! Sila baca sampai bawah ya!

Jika semuanya sama harga (contoh nak beli Aaira 3 helai & Aira juga utk FREE, jadi anda perlu bayar 3 Aaira sahaja!)

Free Gift :

Untuk pembelian 2 helai tudung & keatas sahaja layak dapat,

1 PC BOX EXCLUSIVE + 1 PC WISH CARD + BROOCH BYMIRASYA

Free Postage:

Sah untuk pembelian 2 set (6 helai & ke ats)

SM SAHAJA! 

Komisen Drosphip:

Leader : RM 13 (setiap set)

Basic & Premium : RM 10 (setiap set)

 

*Senang je. Apa2 pun harga tudung, korang tolak je terus komisen kat atas!

Lain2 perkara yg anda perlu tahu:

  1. Semua harga combo akan di offkan ketika 9.9 sale.

  2. Tiada deposit diterima. Wajib FULL PAYMENT!

  3. Pembelian terus melalui website.

  4. Website tak boleh setting harga sale 9.9, jadi DS perlu tekan cash deposit & bank in manual pada Hq (kaklong akan sharekan tutorial di bawah – jgn panik kalau tak pandai buat order lagi!) hehe 😁

  5. Jual minimum 5 set layak masuk kelas training story telling mami.

  6. Boleh add on kotak RM 3 utk kotak maroon (envelope style) & RM10 utk kotak hitam.

Tutorial Submit Order di Website:

Layari www.bymirasya.com , pergi ke RETURNING CUSTOMER & masukkan emel serta password anda. 

Pilih koleksi tudung pilihan anda. Pilih saiz , kuantiti & add to cart

Untuk CRAZY SALE 9.9 BUY 3 FREE 1, pilih siap-siap 4 helai tudung yg anda nak. 

Jika ada customer nak beli 6 helai, masukkan 8 helai tudung. 

Nota:
3 helai, PERCUMA 1 helai tudung

6 helai, PERCUMA 2 helai tudung

9 helai, PERCUMA 3 helai tudung

*BAYAR 3 HARGA TUDUNG YG TERMAHAL SAHAJA!

Masukkan DETAILS ANDA dalam BILLING ADDRESS.

Masukkan DETAILS CUSTOMER ANDA dalam DELIVERY ADDRESS.

Pilih SHIPPING METHOD, ABX, POSLAJU @ PICKUP HQ. (Harga Postage kaklong sertakan di bahagian FAQ).

Untuk PAYMENT METHOD, anda WAJIB PILIH CASH DEPOSIT.

Website tak boleh setting harga sale 9.9, jadi DS perlu tekan cash deposit & bank in manual pada Hq. Jangan bayar terus melalui website sebab harga adalah berlainan!

Selepas itu, TICK di bahagian ‘ I have read and agree the terms & conditions’.

 Anda akan dibawa ke page ini. Di sinilah no order id anda. 

Log in online banking anda (Maybank, Bank Islam, CIMB & etc)



Transfer online macam biasa & WAJIB TULIS NO ORDER ID di bahagian REFERENCE SEPERTI CONTOH DI ATAS.  (TAK LETAK , POSTING LAMBAT!)

 

 

Screenshot Resit Payment & hantarkan ke Whatsapp Kaklong (018 – 919 3209) dengan FORMAT di bawah: 
Assalammualaikum Kaklong, saya dah buat order untuk CRAZY SALE 9.9. 
No order id saya :  32213
(attach sekali resit pembayaran)

And you are done! 

Tutorial Inform Harga Tudung

Berikut adalah senarai harga tudung untuk CRAZY 9.9 SALE:
1. NAYLAA : RM 43

2. EZY HIJAB : RM 45

3. ROSSA BAWAL : RM 59

4. NAYLAA DIAMOND : RM 59

5. MANIS DAHLIA : RM 69

6. AAIRA BAWAL : RM 79

Untuk CRAZY 9.9 SALE, customer pilih siap-siap 4 helai tudung yg dia nak. Customer cuma bayar 3 helai tudung yg harga paling tinggi  & lagi 1 helai yg murah adalah PERCUMA! 

Misalnya customer pilih 1 helai Naylaa , 1 helai Ezy Hijab, 1 helai Aaira Bawal & 1 helai Rossa. 

Aaira Bawal : RM 79
Rossa Bawal : RM 59
Ezy Hijab : RM 45
Naylaa : RM 43 (PERCUMA!)

Total yg customer perlu bayar adalah : 

Ezy Hijab (45) + Aaira (79) + Rossa (59) + RM 6 (kos postage) = RM 189

Take note: Pembelian 2 set (6 helai) dapat FREE POSAGE! (SM sahaja)

Lepas anda dah kira, inform customer harga yg perlu dibayar kepada akaun anda.

Send siap-siap maklumat akaun bank anda. 

Minta pada customer bukti payment.

Selepas sahaja customer buat pembayaran, anda pula transfer harga drosphip kepada akaun HQ.

Setiap 1 set (3 helai) yg anda jual, anda akan dapat RM 10 komisen.

Misalnya tadi customer bank in RM 189 kepada akaun andaanda pula transfer RM 179 kepada akaun HQ.

Tolak siap-siap komisen anda okay!

Rujuk LANGKAH TERAKHIR dalam Tutorial Submit Order.

FAQ (Frequently Ask Questions)

Rujuk senarai harga postage di atas.

Pembelian 2 set (6 helai) adalah FREE POSTAGE (SM sahaja!)

Jika anda dapat customer dari Singapore, terus inform customer tersebut untuk hubungi reseller kita di sana iaitu,
Kak Zaina . 

Terus tekan link di sini utk hubungi Kak Zaina : https://wa.me/6585226432 

Kami buat pengeposan ke Singapore namun dihantar terus kepada reseller kami. Reseller akan proceed order kepada customer bila barang dah sampai Singapore.

Sabar, rileks & bertenang. Orang tenang selalu menang.

Website akan jadi ‘heavy’ bila terlalu ramai yg serbu dalam satu masa. 

Apa yg anda perlu buat adalah, tunggu sebentar & jgn masuk website lagi. 

“Tapi kaklong kalau saya tak order sekarang, nanti warna habis mcm mana?”

Always minta backup color dari customer okay.

InsyaALLAH, website akan smooth ketika sale. Waktu launching Naylaa, Raysa Deluxe & Merdeka Special, alhamdulillah semua smooth! 

Tidak. 

HQ dah update semua stock dalam sistem. Jika ada warna & saiz yg tak ada dalam website, maksudnya memang dah habis ya!

Untuk CRAZY 9.9 SALE, DEPOSIT adalah TIDAK DIBENARKAN.

Kita hanya terima FULL PAYMENT.

Leader : RM 13

Non leader (Premium & Basic) : RM 10

Boleh.

Kotak Maroon (Envelope Style) : RM 3

Kotak Hitam (Hard Box) : RM 10

NAMA BANK             : MAYBANK BERHAD
NAMA AKAUN          : MIRASYA LEGACY
NOMBOR AKAUN    : 562106681271

Postage untuk CRAZY 9.9 SALE akan bermula SECARA BERPERINGKAT pada 11 SEPTEMBER 2020.

Team HQ akan mula bekerja semula pada 11 September. Jadi, postage akan bermula secara berperingkat pada hari tersebut. 

Tiada urgent order yang akan dilayan. Terima kasih! 

Tidak boleh. Jika customer dah beli 1 set & nak tambah lagi tudung, DS perlu buat order baru di website & bayar extra harga postage walaupun dipostkan ke alamat yg sama.

Untuk mengelakkan perkara ini berlaku, DS perlu tanya customer betul2 jika dia nak tambah order. Jika tiada, anda boleh proceed submit order di website. 

Tidak boleh.

FREE POSTAGE hanya SAH dalam satu nombor order id yg sama, di mana customer terus beli 6 helai. 

Mudah faham kan lepas dah baca semua? Jika ada cabaran, terus whatsapp leader masing2.
Terima kasih semua!

Shopping cart

0

No products in the cart.