Bagaimana sistem Dropship BYMIRASYA berfungsi?

Prinsip saya, "Jangan tunggu sempurna baru nak bermula!"

Ha! Ni waktu saya mula2 berniaga tahun 2012! Jual flowercrown sahaja! Dah sedap dapat customer, saya mula jadi dropship orang. Jual skirt, jual jubah, mcm2 saya jual!

Siap photoshoot sendiri! Saya memang tak tahu malu .. Nak jual kat orang, kau kena pakai & rasa dulu! Buat mcm brand kau sendiri! Berbekalkan modal keuntungan yg saya ada ketika jadi dropship, maka pada tahun 2016, saya bina jenama saya sendiri iaitu BYMIRASYA.
Bermula dengan hanya di rumah sahaja awak2 semua..

Baru2 ini saya dijemput oleh BERNAMA RADIO untuk temu bual tentang Program Dropship BYMIRASYA!

Bila team dropship makin besar, saya terus hadir ke kelas2 bisnes untuk berguru dengan yang pakar!

Kini, jenama BYMIRASYA dah ada lebih 600++ orang Dropship yang terdiri bukan sahaja dari Malaysia, malah di Singapura & Brunei!

Feedback2 team BYMIRASYA! Semua padu2! Siap dapat reward lagi!

PENDAFTARAN 2 ORANG

RM 10.00 SEORANG
  • YURAN SEUMUR HIDUP!
Popular

PENDAFTARAN SEORANG

RM 20.00 SEORANG
  • YURAN SEUMUR HIDUP!

Hmm.. anda belum buat keputusan lagi?? Masih fikir2 ya.. takpe2! Apa kata awak join je dulu Telegram Official TEAM MIRASYA? Macam2 info kami akan bagi!

Shopping cart

0

No products in the cart.